ENCARREGAT FÀBRICA CÀRNIA - La Garrotxa en Girona

Girona > Trabajo > Produccion y operaciones > ENCARREGAT FÀBRICA

Ciudad elegida:
Girona, Girona
Navegacion:

ENCARREGAT FÀBRICA CÀRNIA - La Garrotxa Ver mas empleos para producción y operación

16 ene 2014

Industria Carnia de la Garrotxa necessita incorporar encarregat de fabrica. La persona seleccionada, i en dependencia de Gerencia s'encarregara de controlar la produccio, des de l'entrada del genere fins a l'expedicio del mateix amb tot el que aixo comporta: control de la produccio, dels assecadors, existències, registres i normatives juntament amb el departamento de qualitat, així com supervisar el manteniment. Per portar a terme la seva feina tindra a unes 40 persones al seu carrec.

S'ofereix: incorporacio mes de gener en solida organitzacio. Contracte indefinit després de periodo de prova. Jornada laboral partida (de dilluns a divendres). Condicions economiques en funcio de les aptituds aportades.
Per a ocupar aquest lloc de treball pensem en una persona d'entre 27 i 40 anys amb formacio i o experiencia en lloc de treball similar. Tot i que es valoraran coneixements d'escorxadors, sales de desfer, fabricacio d'embotits, normativa sector alimentari... tampoc es descartara cap candidatura que vingui d'un altra sector.

Ha de ser una persona implicada amb empenta i capacitat d'engrecar als altres. Molt organitzada, responsable, precisa i rigorosa. Amb inquietuds i dots de comandament. Informatica a nivel d'usuari i residencia per la zona.
Interessats/des enviar cv
Contactar al anunciante
Olvidé mi contraseña
Comenta este anuncio


Para embeber el anuncio en un Blog o página Web, copie y pegue el código de incrustado
Anuncios Gratis en España - Condiciones de Uso - Contáctenos - Publicar Anuncio Gratis - Entrar